Van der Grijspaarde Bouwkundig ontwerp- en adviesburo voor bouwprojecten


Wij bieden uitgebreide ondersteuning aan zowel particulieren als zakelijke klanten in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Door onze ruime ervaring in ontwerp, bouwen en verbouwen weten we wat er nodig is voor een succesvolle uitvoering van jouw project!

Dit is wie we zijn

  • Persoonlijk

  • Creatief

  • Flexibel

  • Ontzorgen

  • Betrouwbaar

  • Nuchter

Specialist sinds 1978

1978

Oprichter Jan van der Grijspaarde start Architectenbureau Van der Grijspaarde.

2008

René (de zoon van Jan) en Jessica van der Grijspaarde starten Van der Grijspaarde bouwkundig ontwerp- en adviesburo. René is meegegroeid met het bedrijf van zijn vader en heeft het vak zich eigen gemaakt en heeft inmiddels ruime ervaring als ontwerper.

Na zijn opleiding Bouwkunde, heeft René veel praktische ervaring en kennis opgedaan bij aannemers en bouwbedrijven. Vanuit deze ervaringen en zijn creativiteit werkt hij een ontwerp zo uit, dat het bouwplan er mooi uit ziet en praktisch en technisch ook uitvoerbaar is. Hierdoor blijven de bouwkosten beheersbaar. René is bekend met de regio en heeft in de loop der jaren goede contacten en relaties opgebouwd in de bouwwereld.

2016

Na 20 jaar in de commerciële sector te hebben gewerkt, gaat Jessica zich vanaf nu ook volledig bezighouden met Van der Grijspaarde bouwkundig ontwerp- en adviesburo. Ze bereidt projecten voor, onderhoudt contact met opdrachtgevers en onderaannemers, doet de vergunningaanvragen en verzorgt de project- en bedrijfsadministratie.

Van der Grijspaarde door de jaren heen

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd in de woning- en utiliteitsbouw. We werken samen met tevreden terugkerende opdrachtgevers, aannemers, vastgoedontwikkelaars, constructeurs en adviseurs. Onze kracht zit in de persoonlijke benadering, flexibiliteit en het snel kunnen schakelen.