Zakelijk projectontwikkeling

Met onze kennis van de wet- en regelgeving en ervaring in projectontwikkeling, kunnen we je goed adviseren over de regels, bestemmingsplannen en welstandsbeleid van gemeenten. Wij denken mee met projectontwikkelaars. Wij adviseren, onderzoeken de mogelijkheden van een locatie en de haalbaarheid. We werken het plan uit en gaan in dialoog met de gemeente om de plannen haalbaar te krijgen. Wij hebben al meerdere opdrachtgevers in dit proces mogen begeleiden. Zo hebben wij onder andere een voormalig fabrieksterrein omgevormd naar een woongebied en een oorspronkelijk bedrijfsterrein herontwikkeld naar woningbouw.


Visualisatie en 3D-technieken

Wanneer je ervoor kiest om samen met ons een nieuw bouwproject aan te gaan, bieden wij oplossingen om het project goed in beeld te brengen met realistische visualisaties. Wij maken gebruik van de 3D-BIM-tekensoftware van ArchiCAD. Hiermee kunnen 3D-impressies perfect zowel exterieur als interieur weergeven. Met deze duidelijke 3D impressies kun je betrokkenen van een nieuw bouwproject informeren en creëer je draagvlak voor je project. 

3D maquettes

Met de nieuwste 3D-technieken kunnen wij het schetsontwerp van een gebouw of terrein al in de beginfase uitprinten als een maquette. Onze maquettes worden in eigen beheer op schaal geprint. Zo wordt het project al in een vroeg stadium tastbaar. Op deze manier kunnen we de plannen professioneel presenteren aan gemeenten, welstand, stedenbouwkundigen en in een later stadium kan het als verkoopmateriaal gebruikt worden door de makelaar.

Onze persoonlijke aanpak

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw bouwproject, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze uitgebreide ervaring, grondige kennis en persoonlijke aanpak maken ons de ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor bouwkundig advies op maat en laat ons je begeleiden naar een succesvolle realisatie van jouw project.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je meer informatie over onze aanpak voor het realiseren van jouw bouwplannen? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met onze expertise en creativiteit zorgen we ervoor dat jouw bouwproject een succes wordt.