Nieuwbouw

Heb je nieuwbouw plannen en weet je niet waar te beginnen? Wil je een woning of een bedrijfspand bouwen? Zoek je een ervaren professional die je kan begeleiden bij dit traject? Bij Van der Grijspaarde bouwkundig ontwerp- en adviesburo helpen we je graag om jouw wensen tot leven te laten komen en, rekening houdend met regelgeving en budget, streven we naar een persoonlijk en passend ontwerp. Wij nemen je stap voor stap mee in het traject.

  • Ontwerp op maat

  • 3D visualisatie

  • Bouwkundig tekenwerk

  • Vergunningen

Woningbouw - diversiteit in ontwerpen

Onze ontwerpen laten een grote diversiteit aan stijlen zien, van traditioneel tot modern en strak. Wij luisteren naar jouw wensen en denken écht met je mee. Wij vertalen ideeën, wensen, leefstijl en persoonlijkheid naar een ontwerp op maat. Wij adviseren je ook over de te gebruiken materialen, kleuren, de indeling van het interieur en zelfs over bijvoorbeeld het ontwerp van een toegangspoort op maat. 

Ons doel is om een sfeer in en om de woning te krijgen, waardoor het jouw thuis wordt.

Utiliteitsbouw - bedrijfspand of kantoor

We hebben ruime ervaring in het ontwerpen van bedrijfspanden.

Wij ontzorgen je in het gehele bouwtraject: van het ontwerp, de terreininrichting, het bouwkundig tekenwerk tot aan het aanvragen van de omgevingsvergunning en de bouwbegeleiding tijdens de uitvoering.

Visualisatie en 3D-technieken

Heb je moeite met het lezen van bouwtekeningen of vind je het lastig om een beeld te krijgen van het eindresultaat? Wanneer je ervoor kiest om samen met ons een bouwkundig project aan te gaan, bieden wij oplossingen om het ontwerp tot leven te laten komen. Wij maken gebruik van de 3D-BIM-tekensoftware van ArchiCAD. Hiermee kunnen 3D-impressies perfect zowel exterieur als interieur weergeven. Hierdoor kun jij een realistisch beeld vormen van hoe jouw project eruit zal zien.

Professionele begeleiding

Het bouwen van een woning of bedrijfspand is een uitdagende stap. Met onze ruime ervaring kunnen wij je bijstaan in elke fase. Wij kunnen je begeleiden in de voorbereidingen van de bouw, vergunningen aanvragen, maar kunnen ook tijdens de bouw coördineren en toezien op een juiste uitvoering. Van het allereerste idee tot aan de oplevering kunnen wij je begeleiden met expertise en zorg. Onze rol in het traject is geheel op maat door jou in te vullen.

3D maquettes

Om ervoor te zorgen dat jij je bouwplannen nog beter begrijpt, gaan wij nog een stap verder. Met de nieuwste 3D-technieken kunnen wij het schetsontwerp al in de beginfase uitprinten als een maquette. Onze maquettes worden in eigen beheer op schaal geprint in wit PLA-recyclebaar kunststof. Alle buiten- en binnenmuren en vloeren worden geprint, en je kunt de maquette zelf per verdieping in delen uit elkaar halen. Zo wordt het project al in een vroeg stadium "levensecht".


Ontdek de mogelijkheden

Wil je meer informatie over onze aanpak voor het realiseren van jouw bouwplannen? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met onze expertise en creativiteit zorgen we ervoor dat jouw bouwproject een succes wordt.