Verbouwen en renoveren

Heb je behoefte aan meer ruimte? Is jouw huis of bedrijfspand toe aan een verbouwing? Wil je jouw woning verduurzamen of levensloopbestendig maken?

Wij begrijpen je twijfels over verhuizen of verbouwen. Wij geloven dat jouw bestaande woning of bedrijfspand potentie heeft en met de juiste aanpassingen en renovaties een frisse start kan bieden. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel of het realiseren van een uitbouw, wij bieden een op maat gemaakt ontwerp en bouwkundig advies.

Innovatief en creatief plan

Wij snappen dat een bestaand gebouw beperkingen met zich mee kan brengen. Daarom zijn wij specialisten in het bedenken van innovatieve en creatieve plannen om het maximale uit jouw verbouwing te halen. Samen werken we aan een mooi en duurzaam verbouwplan dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook bouwtechnisch realiseerbaar is.

Visualisatie en 3D-technieken

Heb je moeite met het lezen van bouwtekeningen of vind je het lastig om een beeld te krijgen van het eindresultaat? Wanneer je ervoor kiest om samen met ons een bouwkundig project aan te gaan, bieden wij oplossingen om het ontwerp tot leven te laten komen. Wij maken gebruik van de 3D-BIM-tekensoftware van ArchiCAD. Hiermee kunnen 3D-impressies perfect zowel exterieur als interieur weergeven. Hierdoor kun jij een realistisch beeld vormen van hoe jouw project eruit zal zien.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je meer informatie over onze aanpak voor het realiseren van jouw bouwplannen? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met onze expertise en creativiteit zorgen we ervoor dat jouw bouwproject een succes wordt.